Lefkoşa’da dün akşam oto kaporta atölyesinin hemen yanındaki derme çatma işçi evinde çıkan yangın, tüm eşyaları kül ederken, konutta yalnız olan çocuklar büyük tehlike atlattı. Çocukların annesi gözyaşlarına boğuldu
Lefkoşa’da, bir oto kaporta atölyesinin arka kısmında bulunan işçi evinde, dün akşam saat 18.45’te çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Derme çatma işçi evinde çıkan yangın tüm eşyaları kül ederken, konutta yalnız olan çocuklar büyük tehlike atlattı.
Odun sobasından halı üzerine kömür parçası düşmesi sonucu başlayan yangında, alevler bir anda evin tamamını sardı.
İddiaya göre, yangının çıktığı anda sadece birkaç dakikalığına evde yalnız bırakılan yaşları 2, 3 ve 6 olan üç çocuk, alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtarıldı. Çocukların annesi, yaşananların ardından göz yaşlarına hakim olamadı.
Dumandan oldukça etkilenen çocuklar, olay yerine çağrılan ambulans ile kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri; alevleri kontrol altına aldı, ardından soğutma çalışması yaptı. Yangının, yanıcı maddelerle dolu oto kaporta atölyesine sıçramadan söndürülmesi bölgedeki vatandaşlara rahat nefes aldırdı.
Beş kişiden oluşan ailenin kaldığı ev, yangın sonrasında kullanılamaz hale geldi.
GÜNDEM
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026SPOR
08 Mayıs 2026SPOR
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87883 kez okundu
2
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
37446 kez okundu
3
Bunlar Şebeke İş Adamlarının İçkilerine İlaç Koyup Uyututtuktan Sonra- Kıbrıs Gercek
32646 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30564 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28755 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.