1. Haberler
  2. Genel
  3. Ulaştırma Bakanlığı Duyurdu: “Lefkoşa ve Girne’deki Daireler 09.00 – 12.00 Arası Açık”

Ulaştırma Bakanlığı Duyurdu: “Lefkoşa ve Girne’deki Daireler 09.00 – 12.00 Arası Açık”

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Lefkoşa ve Girne’deki Bakanlığa bağlı dairelerin 09.00 – 12.00 saatleri arası açık olduğunu duyurdu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Posta Dairesi, Telekomünikasyon Dairesi ve Trafik Dairesi’nin (Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şubesi) Lefkoşa ve Girne ilçelerinde bulunan şubeleri, 3 Şubat 2021 tarihine kadar mesai günleri saat 09.00 ile 12.00 arasında hizmet verecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamada söz konusu veznelerin hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlara, gerekli izni alarak evlerinden çıkmaları, veznelerde işlem yaparken maske, hijyen ve mesafe kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Öte yandan araç seyrüsefer ve muayene harçları, resmi internet sitesi (bub.gov.ct.tr) üzerinden Araç Kayıt Otomasyon Sistemi’ne girerek kredi kartı ile ödenebiliyor.

Ulaştırma Bakanlığı Duyurdu: “Lefkoşa ve Girne’deki Daireler 09.00 – 12.00 Arası Açık”
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.