Gazimağusa-İskele anayolu üzerindek dün sabah bir aracın direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 25 yaşındaki Kıristal Özdenak ve 24 yaşındaki Bilal Aslan hafif yaralandı.
Görenlerin büyük korku yaşadığı trafik kazası dün sabah saat 08.15’te meydana geldi. Kıristal Özdenak’ın yönetimindeki KC 783 plakalı Suziki Swift marka araç, İskele’den Gazimağusa’ya doğru seyrettiği sırada “Kel’in Yeri” isimli restoranın karşısında direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine önce yol orta refüj duvarına çarptı. Araç, çarpmanın etkisiyle yolun sağından çıkıp banket üzerinde taklalar attıktan sonra tali yolda tavanı üzerinde durdu.
Kazada hafif yaralanan Kıristal Özdenak ve Bilal Arslan ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki kazazede de bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.
GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88354 kez okundu
2
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
37675 kez okundu
3
Bunlar Şebeke İş Adamlarının İçkilerine İlaç Koyup Uyututtuktan Sonra- Kıbrıs Gercek
32884 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30803 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28984 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.