stanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı uyuşturucu soruşturmasında adı geçen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sessizliğini bozdu. Gün boyunca reklam içerikleri paylaşmaya devam eden Subaşı, kamuoyunda oluşan tepkilerin ardından kısa bir açıklama yaptı.
“YURT DIŞINDAYIM, TÜRKİYE’YE DÖNECEĞİM”
Şeyma Subaşı paylaşımında, hakkında çıkan haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Şu anda yurt dışındayım. Kısa zamanda ülkeme döneceğim. Döndüğüm zaman daha detaylı bir açıklama yapabileceğim.”
GÜNDEM
26 Nisan 2026GÜNDEM
26 Nisan 2026GÜNDEM
26 Nisan 2026SPOR
26 Nisan 2026SPOR
26 Nisan 2026GÜNDEM
26 Nisan 2026GÜNDEM
26 Nisan 2026
1
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38247 kez okundu
2
İncirli: “İlerleme olmadan 5+1’e gitmek verimi azaltır”
34683 kez okundu
3
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
15807 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
14224 kez okundu
5
Güzelyurt Meslek Edindirme Merkezi düzenlenen törenle açıldı
13224 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.