“Yeni geleceğimiz için üniversitelere güveniyoruz”

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UBP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Ersin Tatar, “Kıbrıs Türk Halkı için refah ve güven içinde yeni bir geleceğe yürürken üniversitelere güvendiklerini üniversitelerin de katkıları ile gerçek bir başarı elde edilebileceğine inandıklarını” belirtti.
Tatar, Girne temasları kapmasında, Girne Amerikan Üniversitesi, Final Üniversitesi, İlim Üniversitesi, Arucad Üniversitesi’ni ziyaret etti
Ersin Tatar kurumsallığı ile takdir ettiği üniversiteleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bu Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülke için bir çemberde yeni bir yol ile kapalı eski bir yol arasında seçim yapma şeklinde geçeceğini ifade eden Tatar vatandaşların doğru kararı vereceğine güvendiğini kaydetti.
Federal çözümün son denemesinin Crans Montana’da yapıldığını anımsatan Tatar “ Federal çözüm adı altında süreci sıfır asker sıfır garanti noktasına getiren sorumsuzluğu bir daha kabul etmiyoruz. Seçildiğimiz andan itibaren Crans-Montana’da kaldığı yerden devam edilmesi yerine, halkımızdan aldığımız desteğin verdiği güçle yeni anlayışları da masaya getireceğiz ve yeni bir geleceği başlatacağız” dedi
Başbakan Tatar “halkımıza devletimize yeni bir geleceği hazırlarken kurumsallaşmış yapılarımız ın kurumlarımızın rolü geçmişe göre daha da büyük olacaktır halihazırda hükümet çalışmalarımızda eğitim kurumlarımızın üniversitelerimizin yardımını almaktayız. Yeni dönemde diplomatik ekonomik kültürel işbirlik işbirliğimiz daha da artacak ülkenin tüm kesimleri ile kucaklaşmış bir Cumhurbaşkanlığı mekanizması hayata geçireceğiz” diye konuştu.

ÜNİVERSİTELER UBP’NİN ESERİDİR
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde üniversite olayını UBP’nin başlattığını ve üniversitelerin bugün KKTC’nin en faza gelir getiren iki sektöründen biri haline geldiğini anımsatan Başbakan Tatar, “ yeni geleceğe de üniversitelerle birlikte yürüyeceklerini, üniversitelerin ülkeye ciddi katkı sağlamaya devam edeceklerine güvendiklerini” kaydetti.

“Yeni geleceğimiz için üniversitelere güveniyoruz”
Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.