Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ve heyeti, Yükseköğretim Planlama Denetleme,Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı’yı ziyarette bulundu.
YÖDAK’tan yapılan yazılı açıklamaya göre toplantı sırasında Prof. Dr. Turgay Avcı, KKTC yükseköğretim kurumlarının mevcut kalite standartlarını ve uluslararası tanınırlıklarını daha ileri bir noktaya taşımak için YÖKAK’ın tecrübe paylaşımı ve desteği ile belirlenen bir eylem planının hayata geçirilmesinin stratejik öneme sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca kurumsal akreditasyonların süreçleri ve çalışmaları konusunda da bilgi paylaşımında bulunduklarını belirtti.
Ortak iş birliği çalışmalarına gösterdikleri ilgiden ötürü YÖKAK Başkanı Kar’a ve ekibine teşekkür eden Prof. Dr. Avcı, her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.
GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148233 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121818 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83370 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58000 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
39397 kez okundu