Gelen son dakika haberine göre Avrupa’ya gitmek için sınıra giden ve geçmek isteyen göçmenlere Yunanistan müdahale etti. Askerin vurduğu göçmen hayatını kaybetti.
TRT Haber muhabiri Altuğ Acer’in verdiği bilgiye göre, İpsala bölgesinden Yunanistan’a geçmek isteyen Ahmet Ebu Emed adlı göçmen Yunanistan askerleri tarafından sırtından vurularak öldürüldü.
Emed, arkadaşları tarafından Türk sınırına getirilmeye çalışıldı. Ancak Türk sınırına geldiğinde hayatını kaybetmişti. Türk yetkililer öldürülen göçmeni alarak Enez’deki hastanenin morguna kaldırıldı.
Sınıra akın eden mülteciler nedeniyle Ulusal Güvenlik Konseyi’ni toplayan Yunanistan Başbakanı Miçotakis, “sığınmacıların saldırısına karşı Yunan silahlı kuvvetlerinin de dahil olduğu güçlerin en üst düzeye çıkarılmasına” karar verdiklerini duyurmuştu.










GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87608 kez okundu
2
Simpsonlar’dan yeni kehanet: Tom Hanks ve Biden
39912 kez okundu
3
İsrail Gazze’ye getirdiği bazı kısıtlamaları kaldırdı
36950 kez okundu
4
Burçlara Göre Yaşamanız Gereken 12 Şehir…
32302 kez okundu
5
Afganistan’da 19 Taliban üyesi öldürüldü
30351 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.