Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Öztürkler, Ankara temasları çerçevesinde beraberindeki heyet ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.
KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, büyükelçiliğin mini bir Dışişleri Bakanlığı gibi 35 personel ile çalıştığını belirterek, Öztürkler’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Korukoğlu, Ankara’da ve çevre illerde yaşayan KKTC vatandaşlarına hizmet verdiklerini ve yabancı misyonlarının bulunmadığı ülkeler ile de temasın buradan sağlandığını kaydetti.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler de, öğretmenlik ve bürokratlık yıllarında birçok defa Büyükelçiliğe hem kültür hem de YÖK ile yapılan görüşmeler çerçevesinde ziyaretler gerçekleştirdiğini anımsattı.
Öztürkler, Ankara Büyükelçiliği’nin önemine dikkat çekerek, büyükelçiliğin diplomasi, eğitim, sağlık ve dış temsilciliklerle temaslar açısından önemli görevler üstlendiğini belirtti.
Öztürkler, “Başarılı çalışmalar yapıyorsunuz, bunun devamını dilerim,” ifadelerini kullanarak sözlerini bitirdi.
GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148410 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121881 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83760 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58006 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
39806 kez okundu