12 Sendika, “Göç Yasası” ile işe girenlerin maaşlarındaki iyileştirme konusunda yasal düzenlemelerin ve yüzde 25’e varan maaş mağduriyetinin giderilmesine yönelik takvimlendirmenin yapılmamasını kınadı.
KAMUSEN, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası, KAMU-İŞ, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası, TÜRK-SEN, HÜR-İŞ, KOOP-SEN, GÜÇ-SEN, MALİYE-SEN, Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası, VERGİ-SEN imzasıyla yapılan ortak açıklamada, “verdiği sözlerin arkasında durmayan yapıyı protesto etmek için” bugünden itibaren şok grev ve eylem yapılacağı belirtildi.
Grev ve şok eylemlerin Maliye, Ercan Havalimanı, Sivil Havacılık Dairesi, Deniz Liman Dairesi de dahil gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada
vatandaşların yaşayabileceği mağduriyetlerden sendikaların sorumlu olmayacağı da ifade edildi.
GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026SPOR
25 Mayıs 2026SPOR
25 Mayıs 2026SPOR
25 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122903 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88192 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58307 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46364 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38283 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.