“Kıbrıs Cumhuriyeti asla yalnız kalmayacak”
İçeriği Görüntüle
ABD Dışişleri Bakanlığı’nın dün “Kıbrıs” için seyahat uyarısı yayımladığı ve Güney Kıbrıs’ta görev yapan Amerikan devlet memurlarından, gerekli olmayanlar ile ailelerinin adaan ayrılması kararına vurgu yaptığı bildirildi.
Alithia’nın haberine göre ABD Dışişleri Bakanlığı seyahat uyarısı seviyesi 3’e çıkarıldı. “Silahlı çatışma riski ve Güney Kıbrıs’taki ABD Büyükelçiliği’nin KKTC’deki vatandaşlarına yardım olanağının sınırlı olduğu gerekçe gösterilerek ABD vatandaşlarından, adaya seyahatlerini gözden geçirmeleri istendi.
Kısa süre önce de Amerikan hükümetinin gereksiz personelin ve ailelerinin, güvenlik riski nedeniyle adayı adayı terk etme yetkisi verildiği hatırlatıldı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122790 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87643 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58248 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45585 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.