Merit, Ramazan’da da yardıma koştu
İçeriği Görüntüle
Gönyeli-Alayköy Belediyesi (GAB) Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ile belediyenin iş birliği ve okul müdürünün gayretleriyle öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi amacıyla başlatılan 4 yeni dersliğin inşaatının tamamlandığını ve açılış için son hazırlık aşamasına geçildiğini belirtti.
Amcaoğlu, Alayköy İlkokulu’nda yapımı tamamlanan yeni dersliklerle ilgili açıklamada bulundu.
Dersliklerde kapı, pencere ve klimaların montajı ile boya işleri ve tavan izolasyonunun tamamlandığını ifade eden Amcaoğlu, elektrik altyapısında son rötuşların sürdüğünü kaydederek, bu çalışmaların ardından akıllı tahtaların montajına geçileceğini ve sınıfların öğrenciler için eğitim ortamına hazır hale geleceğini vurguladı.
Önümüzdeki günlerde bahçe düzenleme ve peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Alayköy İlkokulu’ndaki yeni dersliklerin çok yakında öğrencilerin hizmetine sunulacağını ifade eden Amcaoğlu, çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için eğitim altyapısını güçlendirmeye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026SPOR
21 Nisan 2026SPOR
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122790 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87662 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58249 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45607 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.