Stat: Atatürk Stadı
Hakemler: Turgay Misk, Mehmet V. Çelik, Güneş Demir
Çetinkaya: Mehmet, Batuhan, Agit, Yusuf, Orhan, Muammer, Gabriel Bawa, Cemal, Abdulaziz , Arda, Durmuş.
K. Kaymaklı: İdris, Sena, Alpay, Kadir, Boran, Arda Kortay, Arcan, Emre, Arda Sözcü, Quentin Debouto, Pape Marega
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Aksa Süper Ligin 23. Haftasında ‘Başkent Derbisi’ olarak adlandırılan maçta Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya geldi.
Atatürk Stadında oynanan Çetinkaya – Küçük Kaymaklı maçını Turgay Misk yönetti.
Pozisyonsuz, düşük tempoda geçen ilk devrede zaman zaman saha içinde tartışmalar yaşanırken, devre 0 – 0 sona erdi. İkinci devre de düşük tempoda pozisyonsuz geçerken, 78’de Çetinkayalılar’ın penaltı beklentisi karşılıksız kaldı. Sarı kırmızılıların itirazları sonuç vermedi.
90+6’da Küçük Kaymaklı’nın Nana ile kullandığı frikik de sonuç vermeyince maç başladığı gibi 0 – 0 sona erdi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122823 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87774 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58261 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45781 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38251 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.