Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs İşçi ve Emekçi Sendikaları Federasyonu (KİEF) Başkanı Güven Bengihan, iki örgütün yetkilileriyle birlikte Başbakanlık önünde açıklamalarda bulundu.
Asgari ücretlinin açlığa mahkum edildiğini savunan Bengihan, ivedi şekilde asgari ücret masasının toplanmasını istedi ve asgari ücrete hayat pahalılığı oranında güncelleme yapılması şart olduğunu söyledi.
Güven Bengihan piyasaların denetimsiz olduğunu, açıklanan enflasyon rakamları ile yaşanan hissedilen pahalılığın aynı olmadığını da ileri sürdü.
Güven Bengihan, açıklamasında, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan, Meclis Başkanı, Milletvekillerinin ve Müsteşarların maaşlarını da açıkladı
GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026SPOR
15 Nisan 2026SPOR
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122765 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87591 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58230 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45458 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38239 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.