Beşiktaş’ta gelecek sezon kadro planlaması sürüyor.
Teknik direktör Sergen Yalçın, takımdan kiralık olarak ayrılan oyuncularla ilgili kararını vermeye başladı.
Semih Kılıçsoy Cagliari’de, Ernest Muçi Trabzonspor’da, Amir Hadziahmetovic ise Hull City’deki performansıyla beğeni topluyor. Söz konusu takımlar tarafından 3 futbolcunun da satın alma opsiyonunun kullanılabileceği belirtiliyor.
Muçi’nin 8,5 milyon Avro, Semih Kılıçsoy’un 12 milyon Avro, Hadziahmetovic’in ise 3 milyon Avro satın alma opsiyonu bulunuyor. Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş, yaz transfer dönemindeki bütçesine önemli bir katkı sağlayacak.
Takımlarında yeterli performans gösteremeyen diğer kiralık oyuncular ise siyah-beyazlı kulübe geri dönecek.
Al-Musrati, Jean Onana ve Joao Mario’nun satın alma opsiyonunun da forma giydikleri kulüpler tarafından kullanılması beklenmiyor.
Osimhen ameliyat edildi
İçeriği Görüntüle
Beşiktaş’ta, takıma dönecek 8 oyuncuya sezon sonunda kendilerine takım bulmaları şimdiden iletildi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122825 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87793 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58262 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45816 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38253 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.