Süt fabrikasında yangın
İçeriği Görüntüle
Lapta Alsancak’ta bir yıllığına kiraladığı bungalovda zorla fahişelik yaptırdığı tespit edilen Nesibe Gündüz şikayet üzerine tutuklandı.
Yanındaki kadını Havaalanına götürürken cep telefonu zorla çalarak ‘soygun’ suçu işleyen zanlı Gündüz, ‘Fuhuş yapmak için yer sağlamak’, ‘fahişelik yaptırmak’ ve ‘ Soygun’ suçlarından Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Lapta Polis Karakolunda görevli polis memuru Hilal Yılmaz zanlının şikayet üzerine tutuklandığını anlattı. Polis, zanlının müşteki ile Havaalanına gitmek için Taksi bekledikleri esnada müştekinin elinden zorla cep telefonunu alarak soygun suçu işlediğini kaydetti. İleri soruşturmada zanlının 11 ile 16 Nisan tarihleri arasında 1 yıllığına adına kiraladığı bungalovda F.K., isimli kadını para karşılığı fuhuşa teşvik ettiğini kaydetti. Olayla bağlantılı ağların araştırıldığını ifade eden polis, 3 gün tutukluluk talep etti. Yargıç Mine Gündüz Serden işlenen suçun ciddiyetine dikkati çekerek zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122783 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87611 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58236 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45540 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.