Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 18-25 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da 18-25 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel hafta, halkımızın temel taşları olan yaşlı bireylerimize hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi gösterme fırsatıdır.
Yaşlılarımız, bilgi ve tecrübeleriyle halkımızın zenginliğini artıran, kültürümüzü ve değerlerimizi gelecek nesillere aktaran kıymetli varlıklarımızdır. Onların hayat tecrübeleri, gençlerimize yol gösterici olmakta ve toplumsal hafızamızın korunmasında büyük rol oynamaktadır.
Yaşlılarımıza yönelik saygı ve hürmetimizi ifade etmek, onların yaşam kalitelerini artırmak için devlet olarak projeler üretmek, yaşlılarımızın her zaman yanında olduğumuzu ve onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çaba göstermek öncelikli görevlerimizdendir.
Yaşlılar Haftası’nın, toplumumuzda yaşlılara karşı farkındalığı artırma ve onlara hak ettikleri değeri verme konusunda hepimizi daha duyarlı hale getirmesini diliyorum.
Yaşlılarımızın tecrübelerinden faydalanmak, onlara sevgi ve saygı göstermek, hepimizin ortak sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutlar, sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.”
GÜNDEM
19 Mayıs 2026GÜNDEM
19 Mayıs 2026GÜNDEM
19 Mayıs 2026GÜNDEM
19 Mayıs 2026SPOR
19 Mayıs 2026SPOR
19 Mayıs 2026SPOR
19 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122869 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88058 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58304 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46292 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38279 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.