Cumhurbaşkanlığı, BM Genel Sekreteri’nin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar’ın görev süresinin uzatıldığına dair Rum basınında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Haberlerin doğru olmadığı BM kaynaklarından da teyit edilmiştir” denildi.
Açıklama şöyle:
“BM Genel Sekreteri’nin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar’ın görev süresinin uzatıldığına dair Rum basınında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Haberlerin doğru olmadığı BM kaynaklarından da teyit edilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız, bu atamaya rızasını altı ayla sınırlı kalması koşuluyla vermiştir ve kalan 1 aylık sürede yapıcı bir şekilde Kişisel Temsilciyle çalışmalarını sürdürecektir.”
GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122784 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87618 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58237 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45550 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.