Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) Endüstri Zirvesi 26 yapılıyor.
DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, zirve, cumartesi günü saat 10.00’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda açılış konuşmaları ile başlayacak.
Öğrenci Gelişim, Etkinlikler ve Spor İşleri Müdürlüğü ile Endüstri Mühendisliği Kulübü iş birliğinde düzenlenecek zirvenin, iletişim sponsorluğunu Telsim, konaklama sponsorluğunu Grand Sapphire Resort Hotel, ses, sahne ve ışık sponsorluğunu ise Prova Cyprus üstleniyor.
Açıklamada, KKTC’de bu alanda ilk kez düzenleneceği belirtilen zirvede, açılış konuşmalarının ardından Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, Türkiye Coca Cola İçecek CAE’si Ahmet Öztürk ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hana Jalel Milesi sektörlerindeki güncel gelişmeler, çalışmalar ve kariyer yolculukları hakkında sunum yapacak.
Açıklamaya göre, zirve kapsamında ayrıca, Şişecam Tasarım Merkezi Direktörü Değer Demircan Acılıoğlu, Foreverbest LLC Direktörü ve Kariyer Koçu Fidan Ahmet ve Multinet Up CFO’su Yelda Domaç Atilla da birer sunum gerçekleştirecek.
“KKTC’de Üretim ve Yönetim Paneli” yapılacak
“Doğu Akdeniz’in Stratejik Önemi” konulu forum DAÜ’de yapıldı
İçeriği Görüntüle
Zirve kapsamında yapılacak “KKTC’de Üretim ve Yönetim Paneli”nde ise MOS Glass Direktörü Yaprak Özyalçın, Onan Ltd. Direktörü Elif Leman Onan, Dağlı Cosmetics & Cleaners Direktörü Defne Dağlı ve Oza Kahve Direktörü Ergün Oza sunum gerçekleştirecek.
Panelde, yerel iş dünyasının dinamiklerini, üretim süreçlerinde karşılaşılan fırsat ve zorlukları ve yönetim stratejilerinin sahadaki yansımalarını ele alacak.
Zirve kapsamında fuaye alanında kurulacak stantlarda, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve KKTC’nin üretim ve tedarik firmaları da yer alarak öğrencilerle doğrudan temas kurma fırsatı yakalayacak. Katılımcılar, sektör temsilcileriyle birebir görüşmeler gerçekleştirerek kariyer olanakları hakkında bilgi edinirken, iş dünyasının beklentilerini yakından tanıma şansı elde edecek.
Açıklamada, Endüstri Zirvesi ile ilgili detaylı bilgi ve kayıt için endustrizirvesi.emu.edu.tr bağlantısının ziyaret edilebileceği kaydedildi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026SPOR
10 Nisan 2026SPOR
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122746 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87531 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58218 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45343 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38233 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.