Rum Devlet Doğal Gaz Şirketi (DEFA), Vasiliko’da yarım kalan sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) terminal projesinin tamamlanması amacıyla yüklenici seçimi için ihaleye çıkma kararı aldı ve risk analizi yapılabilmesi için ödenek talep etti.
Haravgi gazetesinin haberine göre konu, Rum Meclisi Enerji Komitesi’nin dünkü toplantısında ele alındı. Komite üyesi milletvekilleri projedeki gecikmeler ile danışmanların projedeki rolünü sorguladı.
DEFA Başkanı Yorgos Aşikalis, projeyi koordine eden Technip Energies şirketine, kapsamlı proje çalışmasını tamamlayabilmesi için 6 ay ek süre verildiğini açıkladı.
Saldırı helikopterleri önünde birlik mesajı
İçeriği Görüntüle
Aşikalis, bu sürenin ardından projenin tamamlanmasını gündeme getirecek ihale prosedürünün başlatılacağını da belirtti
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122784 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87620 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58240 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45552 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.