Rum gazeteci/yazar ve Volt Partisi Milletvekili adayı Makarios Drusiotis’in bazı eski yargıçlar, devlet yetkilileri ve siyasetçiler aleyhindeki iddialarının yankıları sürüyor.
Güney Kıbrıs Doğal Gazda Hedef 2027-2028
İçeriği Görüntüle
Drusiotis’in mevcut ve eski devlet yetkililerinin dahil olduğu, uluslararası yasadışı bir çetenin varlığıyla ilgili iddialarının yankısının önceki gün de sürdüğünü yazan Fileleftheros gazetesi, Drusiotis’in konuyla ilgili olarak başlangıçta yaptığı 4 bin kelimelik açıklamasındaki tezlerini desteklemek amacıyla önceki gün sosyal medyada yeni paylaşımlarda bulunduğunu kaydetti.
Gazeteye göre, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ise önceki gün konuyla ilgili açıklamasında Drusiotis’in polise vereceği ifadenin ardından, konunun Bakanlar Kurulu’nda ele alınacağını söyledi.
Drusiotis’in yaptığı yeni paylaşımlarda yayımladığı cep telefonu ekranı görüntülerinin gerçek olduğu yönünde bir görüş ortaya koyduğunu belirten gazete, Drusiotis’in, iddialarında adı geçen Dimitris Papadakis’in yine iddialarda adı geçen Mihalakis Hristodulu’yla sürekli temas içerisinde olduğunu ve toplumla ilgili önemli meseleleri konuştuklarına dair tezini desteklemeye çalıştığını belirtti.
Drusiotis’in iddialarında, Papadakis’in de iddialarda adı geçen “Sandy” lakaplı kız çocuğunu tanıdığı kaydedildi.
Gazeteye göre, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ise önceki gün konuyla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada iddiaları “küçümsemediğini” belirterek, Drusiotis’in vereceği bilgiler temelinde Adalet Bakanının Polis Genel Müdürü tarafından bilgilendirileceğini söyledi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122784 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87620 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58240 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45552 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.