Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkanı Hamit Bakırcı, Balıkesir ve çevre illerde meydana gelen deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.
Erenköy-Karpaz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Bakırcı, Balıkesir ve çevre illerde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yaptı.
Bakırcı, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Yaşanan deprem nedeniyle büyük üzüntü duyuyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyor, hayatın en kısa sürede normale dönmesini temenni ediyoruz.” dedi.
Erenköy-Karpaz Belediyesi olarak Türkiye’nin ve deprem mağduru vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Bakırcı, dayanışma ve kardeşlik ruhunun önemine dikkat çekti. Bakırcı, zor zamanlarda birlik olmanın gerekliliğini hatırlatarak, Balıkesir’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
GÜNDEM
09 Aralık 2025GÜNDEM
09 Aralık 2025SPOR
09 Aralık 2025SPOR
09 Aralık 2025GÜNDEM
09 Aralık 2025GÜNDEM
09 Aralık 2025SPOR
09 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147764 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121664 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
82405 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57988 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38692 kez okundu