Gazimağusa Belediyesi’nin spor tesislerini yenileme çalışmaları dolayısıyla bazı tesislerin kullanıma kapatıldığı duyuruldu.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Sakarya’da bulunan MAGEM tesislerinde yer alan iki tenis sahası, bir voleybol sahası, iki halı saha ve Kent Park’ta bulunan bir basketbol sahası çalışmalar nedeniyle halkın kullanımına kapatıldı.
Yapılacak çalışmalarla, sahaların daha fonksiyonel hale getirilerek farklı spor branşlarının aynı alanlarda yapılabilmesine olanak tanınacağı, halı sahaların, güncel ve kaliteli malzemelerle yenilenerek daha modern ve kullanışlı hale getirileceği ifade edildi.
Açıklamada, tenis sahalarının zemin düzenlemeleri ile de daha verimli bir kullanım sağlanması ve yeniden halkın kullanımına açılmasının hedeflendiği kaydedildi.
GÜNDEM
09 Aralık 2025GÜNDEM
09 Aralık 2025SPOR
09 Aralık 2025SPOR
09 Aralık 2025GÜNDEM
09 Aralık 2025GÜNDEM
09 Aralık 2025SPOR
09 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147766 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121665 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
82415 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57988 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38695 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.