Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt’taki siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, yerel seçimlere uzun bir zaman olmasına karşın Güzelyurt’ta aday hareketliliğinin arttığı bildirilmekte.
Bize ulaşan bilgilere göre, Mahmut Özçınar’ın uzun yıllardır sürdürdüğü Güzelyurt Belediye Başkanlığı görevinde yeni bir seçim süreci yaklaşırken, ilçede siyasi hareketlilik artmaya başladı.
Yedi dönemdir Güzelyurt Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özçınar’ın yaklaşan yerel seçimlerde bu kez daha zorlu bir yarışla karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor.
Kentte siyasi kulisler giderek hareketlenirken, farklı isimlerin adaylık için nabız yokladığı ifade ediliyor. Kamuoyunda konuşulan isimler arasında Kutlay Malek, Orsel Neşe, Uğur Dereliköylü ve Tansay Doğu yer alıyor.
Sosyal Medyanın Sesi
İçeriği Görüntüle
Güzelyurt çarşısında ve yerel çevrelerde konuşulanlara göre, seçimde aday sayısının artması durumunda yarışın daha da kızışabileceği ifade ediliyor. Bazı vatandaşlar ise özellikle az adaylı bir seçimde Özçınar’ın avantajının azalabileceğini dile getiriyor.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026SPOR
21 Nisan 2026SPOR
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122790 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87662 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58249 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45609 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.