Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), belediyeye ait mal varlıklarının ve çalışanların sigortalanması için çıktığı ihaleyi sonuçlandırdı ve Capital Sigorta ile sözleşme imzaladı.
LTB’den verilen bilgiye göre, bir yıllık süreyi kapsayacak sözleşme uyarınca third party ve kasko sigortalarının yanı sıra yangın ve kaza sigortaları da yaptırıldı.
Sözleşmeye, Lefkoşa Türk Belediyesi binasında LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Capital Sigorta Genel Müdürü Kutlu Yorucu imza koydu.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, açık ve şeffaf bir ihale süreci sonrasında ihalenin tamamlandığını ifade ederek, Capital Sigorta ile güzel bir iş birliğini de başlatmış olduklarını belirtti.
Harmancı, ihale ile kurumun mal varlıkları, çalışanların bireysel sigortaları, çalışan sağlığı, çalışılan iş yerlerinin sağlığı, toplum sağlığı ve güvencesini sağlama adına faydalı olacağını umduğu bir sözleşme imzaladıklarını söyledi.












GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121621 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81491 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
36948 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19911 kez okundu
5
EL-SEN KAOS’A OYNUYOR
15823 kez okundu