Cuma ve cumartesi yer yer sağanak, pazar sabah saatlerinde ise don olayı bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin son tahminlerine göre bölge, 5-11 Mart tarihleri arasında periyodun ilk günü yüksek basınç sistemi ile soğuk ve nispeten nemli, diğer günlerde ise alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Hava, yarın az bulutlu akşam saatleri parçalı bulutlu, cuma az bulutlu zamanla parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, cumartesi parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, diğer günler az bulutlu veya parçalı bulutlu olacak. Pazar sabah saatlerinde ise yer yer don olayı yaşanacak.
Rüzgârın hızı Serdarlı’da 126 kilometreye ulaştı
İçeriği Görüntüle
En yüksek hava sıcaklığı iç kesimlerde ve sahillerde 18-21 derece dolaylarında seyredecek.
-Cumartesi fırtına bekleniyor
Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, cumartesi günü ise yer yer fırtınamsı şeklinde esecek.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026SPOR
16 Nisan 2026SPOR
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122770 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87593 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58233 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45488 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38239 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.