1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. İran’dan “Pezeşkiyan istifa etti” iddialarına yalanlama

İran’dan “Pezeşkiyan istifa etti” iddialarına yalanlama

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi İletişim Dairesi Başkan Yardımcısı Mehdi Tabatabai, Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın istifa ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Tabatabai, Pezeşkiyan’ın halka hizmet etme noktasında geri adım atmayacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı’nın istifa ettiğine dair iddiaların asılsız olduğunu belirten Tabatabai, söz konusu iddiaları bazı yabancı medya kuruluşlarının manipülasyonlarının bir devamı olarak nitelendirdi.

Tabatabai, İran halkının birlik ve beraberlik konusunda kararlı olduğunu ifade ederek, ülkenin milli birliğini yok etme arzusunda olanların bu emellerini yine “mezara” götüreceğini kaydetti.

İran’dan “Pezeşkiyan istifa etti” iddialarına yalanlama
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.