İskele Belediyesi 15’inci Kültür ve Sanat Günleri, İskele Belediye Korosu konseriyle sona erdi.
Belediyeden verilen bilgiye göre, dün akşam İskele Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) “Kıbrıs Şarkıları” konserinde Şef Ziya Başkal öncülüğündeki 33 korist Mağusa Limanı, Kıbrıs gelini, Berber türküsü, Kebapçıların Şişi, Öpecem Seni, Köprüden Geçemedim, Güzelim gibi şarkıları seslendirdi.
Koristlere kemanda Kasım Eryurt, davulda Fuat Kutrafalı, darbukada Ahmet Konut piyanoda ise Özkan Boyacıoğlu eşlik etti.
Şef Başkal, Kıbrıs Şarkıları konserinde kendilerini yalnız bırakmayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ve dinleyicilere teşekkür etti.
IV. Kamil Özay Şiir Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu!
İçeriği Görüntüle
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konser bitiminde sahneye çıkarak İskele Belediye Korosu’nu tebrik ederek koro şefi Ziya Başkal’a çiçek taktim etti.
6 Mart’ta Zülfü Livaneli söyleşisiyle başlayan ve bir ay süren İskele Belediyesi 15’inci Kültür ve Sanat Günleri dün akşamki konserle tamamlandı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122825 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87793 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58262 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45815 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38253 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.