Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği (KTHEB), Gazimağusa, İskele ve Karpaz bölgelerinde görev yapan meslektaşlarını ziyaret ederek, sahadaki çalışmaları yerinde gözlemledi, görüş alışverişinde bulundu.
KTHEB Başkanı Ali Özgöçmen konuyla ilgili açıklamasında, sahadaki meslektaşlarıyla güçlü iletişim kurmayı, onların sesini dinlemeyi ve mesleğin gelişimi için ortak çözüm yolları üretmeyi önemsediklerini ifade etti.
Özgöçmen, ziyaretlerde, hemşire ve ebelerin çalışma koşulları, karşılaştıkları sorunlar, ihtiyaçları ve sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulabilmesi için yapılabilecek konusunda değerlendirmeler yaptıklarını da kaydetti.
Din Görevlileri Derneği: “Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz”
İçeriği Görüntüle
Birlik olarak meslektaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Özgöçmen, sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve mesleğin hak ettiği değeri görmesi için bu konudaki çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122784 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87620 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58240 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45552 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.