Kozanköy’de gerçekleştirilen 1. Kozanköy Pastelli ve Geleneksel Ev Ürünleri Festivali yoğun ilgi gördü. Yiyecek ve hediyelik eşya stantlarının yanı sıra Kıbrıs’a özgü geleneksel ürünlerin de sergilendiği festival ziyaretçi akınına uğradı.
Ahmet VAMIK
Kozanköy Pastelli ve Geleneksel Ev Ürünleri Festivali’nin ilki dün Kozanköy köy meydanında gerçekleştirildi.
Teralılar Dayanışma Derneği, Lapta Belediyesi ve Kozanköy Muhtarlığı işbirliğinde düzenlenen 1. Kozanköy Pastelli ve Geleneksel Ev Ürünleri Festivali, gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu.
Buram buram Kıbrıs kokan festivale Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy’un yanı sıra bazı milletvekilleri de katıldı.
Pastelli yapımı ilgiyle izlendi
7’den 70’e her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği festivalde yiyecek ve içecek stantlarının yanı sıra hediyelik ve hatıra eşya stantları da ilgi topladı.
Kıbrıs’a özgü geleneksel kalbur yapımı, sepet yapımı ve hasır sandalye yapımının sergilendiği festivalde pastelli yapımı da ziyaretçilere uygulamalı olarak anlatıldı.
GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
Candan Erçetin kariyerine noktayı koyduğunu açıkladı
49019 kez okundu
2
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
13962 kez okundu
3
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
12838 kez okundu
4
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
11123 kez okundu
5
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
11120 kez okundu