KKTC Futbol Kulüpler Birliği’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da Suma Zafer başkanlık görevine getirildi.
GG, Kartal’ı yedi bitirdi
İçeriği Görüntüle
Önceki başkan Aytaç Karavezirler’in sağlık sorunları nedeniyle göreve vekâlet eden Zafer, tek başkan adayı olarak girdiği kurulda kulüplerin onayını alarak resmen başkan oldu.
“Kulüplerin ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlamak hedefindeyiz”
Yeni başkan Suma Zafer, kulüplerin gelişimine ve ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Bu doğrultuda çeşitli faaliyetler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Zafer, günümüz ekonomik koşullarında kulüplere ek gelir sağlanmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
Zafer ayrıca, kulüpler için gelir oluşturabilecek piyango çekilişi projesini gündemlerine aldıklarını açıkladı.
Kulüplerin hakemlerle ilgili yaşadığı sorunların ve beklentilerin de detaylı şekilde ele alındığını belirten Zafer, Kulüpler Birliği’nin daha güçlü, daha şeffaf ve kulüplerin menfaatlerini ön planda tutan bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026GÜNDEM
11 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122755 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87558 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58222 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45375 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38236 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.