Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Dt. Ünal Üstel, incelemelerde bulundu.
Sağlık Bakanı Dt. Ünal Üstel, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Hastane yönetiminden bilgiler alan Bakan Üstel, servisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Bakan Üstel, daha önce koronavirüs hastaları için kullanılan Nöroloji Yoğun Bakım Bölümünün eksikliklerinin tamamlanması ve çalışmaların başlaması talimatını verdi.

DNA Laboratuvarına giderek bilgiler alan Bakan Üstel, koronavirüs mücadelesinde DNA laboratuvarının ana merkez olduğunu, laboratuvarda özveri ile emek veren bir ekip gördüğünü söyledi.
Hedefin ülke genelinde PCR testlerinin çoğaltılması olduğunu belirten Bakan Üstel, laboratuvarın önüne yapılacak ek bir oda ile daha geniş bir ortam sağlanacağını, böylelikle laboratuvarda çalışan sağlık çalışanları ve giden vatandaşların daha rahat bir ortamda olacaklarını ifade etti.
Üstel, yangın sonrası zarar gören KVC Bölümünde de incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında ülkemizde devam eden koronavirüs mücadelesine değinen Bakan Üstel, salgının henüz sona ermediğini, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının büyük önem arz ettiğini vurguladı.
Şu anda kısmi bir açılıma gidildiğine işaret eden Bakan Üstel, market gibi kalabalık ortamlarda özellikle dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.





GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121604 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81084 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
36521 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19910 kez okundu
5
EL-SEN KAOS’A OYNUYOR
15815 kez okundu