Girne’nin seçkin eğlence mekânlarından Merit Park Hotel bünyesinde yer alan Letafet, 28 Şubat akşamı Türk müziğinin güçlü iki ismi Soner Olgun ve Özlem Koldaş’ı aynı sahnede ağırlayarak misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Gecede sevilen türkülere, yer yer sanat müziğine ve nostaljik parçalara uzanan geniş bir repertuvar seslendirildi. Sanatçıların sahnedeki uyumu ve enerjisi dinleyicilerden büyük alkış aldı.
Geceye damga vuran anlardan biri ise sanatçıların enstrüman performansları oldu. Özlem Koldaş sahnede davul çalarak performansına farklı bir dinamizm katarken, Soner Olgun bağlama çalarak türkülere hayat verdi. Bu özel anlar izleyicilerden yoğun alkış aldı ve geceye ayrı bir renk kattı.
Özcan Deniz ile romantizm rüzgârı
İçeriği Görüntüle
Duygusal anların yaşandığı performanslarda misafirler şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, hareketli eserlerle birlikte salonda coşku doruğa ulaştı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026SPOR
15 Nisan 2026SPOR
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122763 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87589 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58228 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45446 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38237 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.