İngiliz polisi, eylemcilerin işgali altındaki Waterloo Köprüsü, Oxford Circus ve Parlamento Meydanı’na yönelik operasyonlarda bir hafta boyunca gözaltına alınanlarının sayısının bini geçtiğini açıkladı.
Polis, gözaltına alınanlardan 71’inin mahkemeye sevk edildiğini, diğerlerinin ise serbest bırakıldığını duyurdu.

Çevreci kampanya grubu Extinction Rebellion’ın Londra’nın merkezi yerlerinde gerçekleştirdiği işgal eylemlerinde gözaltına alınanların sayısı bini geçti.
Bazı eylemciler geçen hafta petrol şirketi Shell’in Londra’daki merkezini basarak binaya zarar vermiş, bazı eylemciler de metro hatlarında ve otoyollarda ulaşımı engellemişti.
Parlamento Meydanına yürüyüş

Öte yandan eylemci grup, bu sabah polisin kendilerine yasal eylem hakkı tanıdığı Marble Arch’tan Parlamento Meydanı’na yürüdü.
GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87910 kez okundu
2
Simpsonlar’dan yeni kehanet: Tom Hanks ve Biden
40352 kez okundu
3
İsrail Gazze’ye getirdiği bazı kısıtlamaları kaldırdı
37372 kez okundu
4
Burçlara Göre Yaşamanız Gereken 12 Şehir…
32340 kez okundu
5
Afganistan’da 19 Taliban üyesi öldürüldü
30617 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.