İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz inanıyoruz ki o kutlu gün gelecek, dünya Kuzey Kıbrıs gerçeğini tanıyacak” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Kuzey Kıbrıs topraklarında söz ve yetki hakkının Kıbrıs Türklerine ait olduğunu belirten Akşener, ”İYİ Parti olarak her hal ve koşulda daima kardeşlerimizin yanında olacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki o kutlu gün gelecek, dünya KKTC gerçeğini tanıyacak. Çünkü biz biliyoruz ki Kıbrıs Türk’tür, Türk kalacak” dedi.
Siyasette yoğun bir haftanın geride bırakıldığını ifade eden Akşener, ”Pandemi tehdidinin arttığı bu günlerde, Türkiye’nin atacağı her adım, bugünü olduğu kadar yarını da etkileyecek. Böyle günlerde devlet ciddiyetle önlem almak, milletimize güven vermek çok önemlidir. Çünkü böyle zamanlarda söylenen her söz, atılan her adım insanımızı ya rahatlatır ya da endişelendirir. O yüzden devleti idare edenlerin böyle zamanlarda dikkatli olması gerekir” diye konuştu.






GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121581 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
80886 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
36309 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19905 kez okundu
5
EL-SEN KAOS’A OYNUYOR
15812 kez okundu