Mimarlar Odası Başkanı Onur Olguner başkanlığındaki oda heyeti, davetli olarak Türkiye Mimarlar Odası’nın genel kuruluna katıldı.
Oda’dan yapılan açıklamaya göre, Olguner yanında Yazman Cemal Aktunç ve eski Oda Başkanı Türker Aktaç’tan oluşan heyet Ankara’da Türkiye Mimarlar Odası’nın 49. Genel Kurulu’nda yer aldı.
Genel kurulda konuşan Başkan Onur Olguner, protokoller dahilinde mimarlık ve eğitim, sürekli mesleki gelişim ve uluslararası ilişkiler gibi konularda yapılan birlikteliklere değer verdiğini ve bu birlikteliklerin artarak devam etmesini arzuladığını söyledi.
Olguner, dün Mağusa’dan Lefkoşa’ya düzenlenen Şampiyon Melekler için adalet yürüyüşüne de değinerek, Türkiye’de 1999 yılında yaşanan depremin acısının Kıbrıs’ta da hissedildiğini, fakat 2023’teki depremde Şampiyon Meleklerin kaybından dolayı bu acının daha derin ve ağır hissedildiğinin anlattı.
Olgunler, bu süreçte Kıbrıs Türk toplumunun mimarıyla, mühendisiyle, iş insanıyla, siyasetçisiyle ve halkın her kesimiyle tek ses olduğunu ve mahkeme sürecinden adalet beklediğini vurguladı.
Türkiye Mimarlar Odası’na davetleri için teşekkür eden Olguner, yeni dönemde seçilecek başkan ve ekibe başarı diledi.
GÜNDEM
14 Nisan 2026GÜNDEM
14 Nisan 2026GÜNDEM
14 Nisan 2026SPOR
14 Nisan 2026SPOR
14 Nisan 2026GÜNDEM
14 Nisan 2026GÜNDEM
14 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122762 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87589 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58225 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45443 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38237 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.