Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümünü kutladı.
Özçınar mesajında, bayramın çocuklara yaşattığı sevinç ve neşeyle büyüklerin de her yıl farklı bir heyecan duyduğuna işaret etti.
Bu özel günde, yarınların güvencesi olan çocukların gözlerindeki ışıltının umutlarını daha da artırdığına vurgu yapan Özçınar, şunları kaydetti:
“Bizlere düşen görev ise, her konuda bilinçli, ufku geniş, yarının aydınlık yüzünü temsil eden çocuklar yetiştirmektir.
Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor, çocuklarımıza barış ve huzur dolu bir dünya diliyorum.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”
TAK/BRT
GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122784 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87621 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58240 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45553 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.