Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlar sırasında metan gazı sızıntısı sonucu şehit olan 5 Türk askerinin acı haberinin ardından bir taziye mesajı yayımladı.
Şehit haberlerini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirten Öztürkler, “Vatan uğruna büyük bir fedakârlık ve cesaretle görevleri icra ederken metan gazı sızıntısı sonucu şehit olan 5 askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve aziz Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum,” ifadelerini kullandı.
KKTC olarak Türkiye’nin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Meclis Başkanı, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak, her zaman olduğu gibi bu acı gününüzde de Türkiye Cumhuriyeti’nin yanındayız. KKTC ile Anavatan Türkiye arasındaki sarsılmaz bağ, bu tür acılar karşısında daha da güçlenmekte; kader birliğimiz, kardeşliğimizin en somut göstergesi olmaktadır,” dedi.
Öztürkler, mesajını “Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, milletimizin başı sağ olsun diyorum” sözleriyle tamamladı.
GÜNDEM
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026SPOR
17 Nisan 2026SPOR
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122772 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87602 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58235 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45513 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38239 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.