Meteoroloji Dairesi’ne göre hava genellikle parçalı ve az bulutlu olacak, pazar ve salı günleri ise sağanak bekleniyor. Yağışlı günlerde soğuk ve nemli hava etkili olacak.
Meteoroloji Dairesi’nin 25 Nisan–1 Mayıs tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, bölge genellikle alçak basınç sistemi ile ılık ve nemli, yağışlı günlerde ise üst atmosferdeki soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Hava, yarın parçalı çok bulutlu, zamanla az bulutlu; pazar günü az bulutlu, öğle saatleri parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağmurlu olacak.
Hava pazartesi parçalı ve az bulutlu olacak; salı günü ise öğle saatleri parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağmurlu geçecek. Çarşamba ve cuma günleri arasında ise parçalı ve az bulutlu olacak.
En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 25-28 ºC dolaylarında seyredecek.
Rüzgâr, genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026SPOR
25 Mayıs 2026SPOR
25 Mayıs 2026SPOR
25 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122900 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88188 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58307 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46363 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38283 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.