İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı (SSTB) İskele Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Balcı’yı kabul etti.
Belediye’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette Balcı’ya, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Bölge Müdürlüğü’nden Kadir Yeğen ile Ahmet Orçan eşlik etti.
Ziyarette Sivil Savunma Teşkilatı’nın bölgede yürüttüğü çalışmalar ile kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
– Sadıkoğlu: “Sivil Savunma ile gönül bağımız var”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, Sivil Savunma Teşkilatı’nın yağmur, sel ya da olumsuzluklar dışında da kendilerini yanlız bırakmadığını ve sosyal faaliyetlere katkı koyduğunu ifade etti.
İskele Belediyesi olarak yeni süreçte de Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile gönül bağlarının devam edeceğini belirten Sadıkoğlu, Balcı’ya başarı dileklerini iletti.
Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Masal Şevki: “Güven için devlet harcamalarının izlenebildiği sistem kurardım”
İçeriği Görüntüle
Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Bölge Müdürü Mahmut Balcı ise kabulünden dolayı Sadıkoğlu’na teşekkür ederek, İskele’de kamu kurumlarıyla iş birliği içinde çalışmaya önem vereceklerini ifade etti.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122790 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87641 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58247 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45584 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.