UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, Gazimağusa’da düzenlenen geniş katılımlı toplantıda, parti örgütleri ile bir araya geldi.
Toplantıya Milletvekili adayları da katıldı.
Toplantıda, bölge yetkililerinden seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Sucuoğlu, bazı güncel anket çalışmalarından bilgileri paylaştı.
Sucuoğlu, ” Şu an en az 24 milletvekili çıkarıyoruz gibi görünüyor. UBP Onursal Başkanı, 3. Cumhurbaşkanımız Doktor Derviş Eroğlu ile 2009 Yılı’ndaki genel seçimde, Yüzde 44.4 oy oranı ile tek başımıza iktidar olmuştuk. İşte şimdi bu kez bizim dönemimizde bu başarıyı yeniden elde etmek hiç de uzak bir ihtimal değil” dedi ve bütün örgütleri girilen son düzlükte tempoyu arttırmaya çağırdı.
Seçim sürecinde izlenecek yol ve yapılacak çalışmaların önemine vurgu yapan Sucuoğlu, “Güneş”in altına mühür çağrısını yineledi.
Sucuoğlu, mühür konusuna partinin tüm organlarının daha çok hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.
Sandık başında görev alacak parti görevlilerine bu seçimde çok daha büyük görev düştüğünü vurgulayan Sucuoğlu, örgütlerin organizasyonla ilgili çalışmalarına hız verdiğini belirtti.
“Sandık başıboş kalırsa, sıkıntı yaratır” diyen Başbakan, bu konuda da parti organlarını dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122071 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84831 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
41863 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
22359 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
20552 kez okundu