Les Ambassadeurs Hotel, KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri’ne Ev Sahipliği Yaptı
İçeriği Görüntüle
Grev süresince, sendikanın örgütlü bulunduğu kamu sağlık birimlerinde, acil servisler, yoğun bakım üniteleri, yatan hasta hizmetleri, hemodiyaliz ve kemoterapi hizmetleri hariç, tüm sağlık hizmetleri durdurulacak.
Tıp-İş, bugün saat 10.00’da, Mağusa Devlet Hastanesi’nde grev süreci ve güncel gelişmelere ilişkin basın açıklaması yapacak.
Cuma günü greve giden Tıp- İş, Sağlık Bakanlığı tarafından herhangi bir uzlaşma iradesi ortaya konmadığı ve sorunlara yönelik somut bir çözüm adımı atılmadığı gerekçesiyle grevi bugün de sürdürme yönünde karar aldığını açıklamıştı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122787 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87631 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58243 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45564 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.