Bıçaklı, yazılı açıklamasında, hükümetin bütçe açığını kapatmak amacıyla dünyadaki savaşları bahane ederek, 6 ayda bir ödenen hayat pahalılığını 9 aya çıkarmak istediğini savundu.
“KOD 82″ belgeseli Dome Hotel’de gösterilecek
İçeriği Görüntüle
Akaryakıt ve tüketim maddelerine yapılan zamların halkın alım gücünü düşürdüğünü işaret eden Bıçaklı, alım gücünü korumak için hayat pahalılığı 3 ayda bir uygulanması gerekirken, hükümet kendi bütçe açıklarını kapatmak için hayat pahalılığının ikinci kısmını 9 ayda uygulamak istediğini kaydetti.
“Türk-Sen olarak bunu kabul etmemiz mümkün değildir.” diyen Bıçaklı, şunları dile getirdi:
“Bu hükümet süresini doldurmuştur. Bu nedenle bu ülkeye daha fazla zarar vermeden istifa edip bu ülkenin başından çekilmelidir. Türk-Sen bu uygulamayı kabul etmemekte ve üye sendikaları ile birlikte her türü yasal eylem haklarını kullanacaktır.”
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
29 Nisan 2026GÜNDEM
29 Nisan 2026GÜNDEM
29 Nisan 2026SPOR
29 Nisan 2026SPOR
29 Nisan 2026GÜNDEM
29 Nisan 2026GÜNDEM
29 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122823 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87770 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58260 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45777 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38250 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.