UBP Milletvekili Yasemin Öztürk’ün, “Benim edindiğim bilgiye göre İran Kıbrıs’ı vuracak” sözlerini Meclis kürsüsüne taşıyan CTP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Asım Akansoy, Hükümeti “bilgileri varsa” açıklama yapmaya davet etti.
Bu davet üzerine kürsüye çıkan Maliye Bakanı Özdemir Berova, “Hükümetin bu konuda bir değerlendirmesi yok. Milletvekilimizin özgür düşüncesidir” dedi. Meclis Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan CTP Milletvekili Asım Akansoy, UBP Milletvekili Yasemin Öztürk’ün sosyal medyada yaptığı açıklamaya işaret etti.
“Halk, yağmurdan korkar oldu”
İçeriği Görüntüle
“Savaş ortamındayız ve süreci ciddi şekilde takip ediyoruz. Böyle bir ortamda ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gerekir” diyen Akansoy, “Sayın Öztürk, İran’ın Kıbrıs’ı vuracağını söylemiş. Trodos’ta bulunan ve ABD ile İngiltere’nin dinleme cihazı olarak kullanıldığı mekanizmayı vuracağını açıklamıştır. Ben bu olayı daha fazla kazımak istemem ama bu konular ciddi konulardır. Kendisi burada olsa kendisine hitaben konuşurdum. Oturuma geçmeden önce hükümet bilgisi varsa bizi ve kamuoyunu bilgilendirsin” şeklinde konuştu ve “UBP, vekillerine sahip çıksın!” çağrısında bulundu.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122829 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87800 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58263 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45840 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38253 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.