1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Yangınlardan zarar gören üreticilere 9,5 milyon lira ödeme yapıldı

Yangınlardan zarar gören üreticilere 9,5 milyon lira ödeme yapıldı

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 10 ilde yangınlardan zarar gören üretici ve yetiştiricilere 9,5 milyon lira hasar ödemesi gerçekleştirdi.

featured
Google'da Abone Ol
2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 ilde yangınlardan zarar gören üretici ve yetiştiricilere TARSİM tarafından 9,5 milyon lira hasar ödemesi gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, afet bölgesindeki üreticilerin yanında olduklarını, olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bakan Pakdemirli, “10 ilimizde yangınlardan zarar gören üretici ve yetiştiricilerimize TARSİM tarafından 9,5 milyon lira hasar ödemesi gerçekleştirildi. 1,6 milyon lira daha ödeme bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek.” bilgisini verdi.

TRT

Yangınlardan zarar gören üreticilere 9,5 milyon lira ödeme yapıldı
2

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

2 Yorum

  1. І jusst couldn’t leave уour website prior to suggesting tһat
    I actually loved tһe uusual information a person supply for your visitors?
    Ӏs gonna bе Ьack continously іn oгԁer to
    inspect neѡ posts

    Feel free tօ visit my web site: MBO Centre Business Solutions

  2. • 12 Ekim 2026, 02:27

    692784 127784wohh precisely what I was searching for, thankyou for putting up. 519264

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.