Fileleftheros gazetesi, “Kamel M.” olarak belirtilen şahsın, Lübnan’dan aktarmalı uçuşla Larnaka Havalimanı’na geldiğini ve buradan başka bir Avrupa ülkesine gitmeyi planladığını yazdı.
Habere göre söz konusu kişi, Almanya makamlarının çıkardığı kırmızı bülten ve Avrupa tutuklama emri doğrultusunda Rum polisi tarafından havalimanında tutuklandı.
Gazete, Rum polisinin elinde şahsın mermi ve patlayıcı madde taşımacılığı olayına karıştığına dair bilgiler bulunduğunu da kaydetti.
Haberde ayrıca Alman ve uluslararası basında yer alan haberlerde, 25 yaşındaki şahsın Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde terör faaliyetleri planlayan Hamas ile bağlantılı olduğuna dair iddiaların yayımlanmasının ardından olayın boyut kazandığı ifade edildi.
Gazetenin elde ettiği bilgilere göre, tutuklanan şahsın, Almanya’ya iade edilmesine itiraz etmediği de belirtildi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026SPOR
15 Nisan 2026SPOR
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122763 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87590 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58228 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45446 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38237 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.