Merit Sosyal İşler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ramazan kolileri, Sosyal Yardım Dairesi’nden yardım alan 150 aileye, Lapta Huzurevi ile Lefkoşa Dayanışma ve Eğitim Merkezi’ne teslim edildi.
Ayrıca Lapta Huzurevi’nde konaklayanlar için bayramlık kıyafetler de temin edilerek huzurevi müdürlüğüne verildi.
Okullar özelinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Şehit Hasan Cafer İlkokulu’na laptop, Mustafa Çağatay İlkokulu’na müzik sistemi temin edilirken, ülkemizi Türkiye’de temsil eden Karaoğlanoğlu İlkokulu Eskrim takımına da sponsor olundu.
Her yıl olduğu gibi Ramazan ayında da çok sayıda insana katkıda bulunmanın huzuru içinde olduklarını kaydeden Merit Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses, böyle dönemlerde toplumsal dayanışmayı artırmanın önemine vurgu yaptı.
Merit Otellerinin KKTC ekonomisi yanında ülke insanına da katkıda bulunmayı bir ilke edindiğini anımsatan Merit Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses, her zaman ülke insanının yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
“Halk artık bu kadar kirliliği kaldıramıyor”
İçeriği Görüntüle
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122824 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87784 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58262 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45796 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38251 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.